Nya tag mot finnarna!!

Det är körigt nu. I fredags blev jag hemringd av dagis för att Lillasyster hade feber. Igen. I tisdags blev jag hemringd av fritids för att Storasyster hade ramlat ner från Den Stora Hemska Klätterställningen på skolgården. Inget brutet tack och lov. Men när maken kom hem med Lillasyster och orden "Dagis tror att hon har svinkoppor" gick jag nästan i däck.

Sen slog det mig. Kan finnarna vara svinkoppor??? Näej, de ser ut och känns som finnar.

Gick till hälsokostbutiken och ondgjorde mig. Kvinnan där sa lite försiktigt "Jag vet ju inte hur gammal du är, men det kan ju vara klimakteriet som börjar göra sig påmint...37? Jaha, ja då är det nog det. Hormonerna du vet."

Kom hem med en burk kapslar med Jamsrot (??) och ett stukat självförtroende. Testade lite av Lillasysters antibakteriella kräm mot svinkopporna också. För säkerhets skull.


Kommentarer
Postat av: Malin

Säger bara en sak.. Jag har perioral dermatit, låter fint va? då hamnar de runt mun och näsa upp till kinderna och man får äta antibiotika i typ två månader innan de försvinner. ... jag vet hur du har det..så medicin och en salva, skinoren användsflitigt här hemma. Och då är det inga tonåringar som använder det. bara
30 plussarn..

2008-02-08 @ 23:41:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0