Åldern igen...

Var på stor kick-off häromdagen med mina "900 närmaste kollegor". De hade slagit på stort, och vi fick dansa till bl a Barbados. Den nye sångaren såg inte ut att vara en dag äldre än 12. När han sjöng "Happy Birthday Sweet Sixteen", flinade jag och tittade lite på honom och kände mig så mogen och vis. Hade kunnat vara hans mamma. Det tyckte han nog också, för nästa låt började direkt och han spände ögonen i mig när han sjöng "I'm so young and you're so old"... Hrmpf. (Ja, jag begriper ju att det är ett trick de kör eftersom jag nog inte är den enda som började fumla efter numret till barnavårdsnämnden när man ser hur ung han ser ut. Och jaja, jag vet att barnavårdsnämnden inte finns längre. Socialen då. Eller arbetsmiljöverket. Finns DE längre då?)

Nya tag mot finnarna!!

Det är körigt nu. I fredags blev jag hemringd av dagis för att Lillasyster hade feber. Igen. I tisdags blev jag hemringd av fritids för att Storasyster hade ramlat ner från Den Stora Hemska Klätterställningen på skolgården. Inget brutet tack och lov. Men när maken kom hem med Lillasyster och orden "Dagis tror att hon har svinkoppor" gick jag nästan i däck.

Sen slog det mig. Kan finnarna vara svinkoppor??? Näej, de ser ut och känns som finnar.

Gick till hälsokostbutiken och ondgjorde mig. Kvinnan där sa lite försiktigt "Jag vet ju inte hur gammal du är, men det kan ju vara klimakteriet som börjar göra sig påmint...37? Jaha, ja då är det nog det. Hormonerna du vet."

Kom hem med en burk kapslar med Jamsrot (??) och ett stukat självförtroende. Testade lite av Lillasysters antibakteriella kräm mot svinkopporna också. För säkerhets skull.


RSS 2.0